Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim Ticaret Odası basın çalışanlarını ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Didim Ticaret Odası yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

        Didim'de bir restoranda verilen kahvaltıya Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Didim Çalışan Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Bülent Eser, Ticaret Odası Meclis Üyeleri ile gazete sahipleri ile basın çalışanları katıldı.

        Samimi ortamda yapılan kahvaltının ardından kısa bir konuşma yapan Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ 10 Ocak Çalışan Gazetecilerin gününü kutlayarak, oda olarak yapılan tüm etkinliklerine katılım sağlamalarından dolayı basın mensuplarına ayrıca teşekkür etti.

        Daha sonra Ticaret Odası tarafından gazeteciler özel hazırlattırılan ajanda seti dağıtıldı. Etkinliğin sonunda gazetecilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

        (HC-MB-Y)

        10.01.2018 12:25:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler