Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürpınar Belediyesinden üst yapı çalışması

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın Gürpınar Belediyesi tarafından şehrin üst yapısının yeniden dizayn edilmesi için çalışmalara başlandı.

        Yeni Gürpınar'ı inşa sürecinde hizmet kalitesinin kapsamını genişleten Gürpınar Belediyesi, ilçenin yol ve kaldırımlarının şehrin kalkınmasına uygun olarak yeniden tasarımı için ilk adımı attı. Bu kapsamda Karayolları 11. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş ve Müdür Yardımcısı Yalçın Polat, beraberindeki teknik personelle Gürpınar'ı ziyaret etti. Belediye hizmet binasında Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı ve belediye çalışanlarıyla gerçekleştirilen toplantıya katılan Gülhaş ve beraberindekiler, ilçedeki yol ve kaldırım durumunu detaylı olarak masaya yatırdı.

        Toplantıda Gürpınar Belediyesi ve Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü tarafından ortak yürütülecek çalışmalarla şehrin üst yapısının yeniden dizayn edilmesi kararlaştırıldı. Kaymakam Doğramacı, ilçede her anlamda bir değişim ve dönüşüm çalışması içerisinde olduklarını belirterek, yol ve kaldırımları iyileştirerek şehrin yaşam standartlarını yükselteceklerini aktardı.

        Karayolları 11. Bölge Müdürü Gülhaş da, Gürpınar'da hayata geçirilmesi planlanan üst yapı projelerine gerekli desteği sağlayacaklarını ifade ederek, kış sezonu bitmeden ihale aşamalarını bitirerek ilçede hummalı bir çalışma yürüteceklerini söyledi.

        Toplantının ardından Kaymakam Doğramacı ve Müdür Gülhaş, teknik personelle beraber ilçe merkezindeki yol ve kaldırımların durumunu yerinde inceledi.

        (MSA-Y)

        10.01.2018 12:33:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler