Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez'de implant tedavisine başlanıldı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, diş implant tedavisine başladı.

        Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi'nin ağız ve diş sağlığı polikliniğinde implant tedavisine başlanıldı. Mahalle ve okullarda yapılan sağlık taramaları ile sağlık hizmetini vatandaşının ayağına kadar götüren Kepez Belediyesi, diş eksikliğinin en iyi tedavi yöntemi olan implant tedavisine de başlayarak hemşehrilerinin yüzünü bir kez daha güldürdü.

        Belediye Sağlık Merkezi rol model

        Talasemi test merkezi, evde sağlık birimi, diyetisyen, psikolog, göz, ağız ve diş sağlığı polikliniğinin yer aldığı Belediye Sağlık Merkezi, hizmetleri ile sadece bölgesinde değil, bir çok belediyenin de rol modeli olmuştu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Belediye Sağlık Merkezi'nin Kepez için en önemli hizmetlerden biri olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Kepez'e kazandırdığımız her yeni hizmet bizi daha da gururlandırıyor. Kepez Sağlık Merkezi'ndeki hizmetlerimize şimdi de implant tedavi hizmetini ekledik. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        10.01.2018 12:48:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler