Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Basın mensupları ile kahvaltıda buluştular

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi iş birliği ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına düzenlenen kahvaltı programında Vali Zülkif Dağlı ve Başkan Dursun Ay yerel basın mensuplar ile bir araya geldi.

        Düzce Valisi ve Düzce Belediyesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına bir etkinlik düzenledi. Düzce'nin yerel ve ulusal basın temsilcilerine verilen kahvaltı programına Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Dursun Ay, Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Çetinkaya ve Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz de katıldı. Yenikent Polis Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Vali Dağlı basın mensuplarının önemli bir mihenk taşı olduğuna dikkat çekerek "Günlerin gerçekten nasıl geçtiği çalışmanın içerisinde olunca hiç anlaşılmıyor. Ama 15 buçuk ay olmuş süratle geçiyor. Neler yaptık hepsini görüyorsunuz. Yapamadıklarımızı ve yapmaya çalıştıklarımızı da görüyorsunuz. En azından bir şeyler yapmaya çabaladığımızı görüyorsunuz. Elbette eksikler kusurlar var. Sizlere çok teşekkür ediyoruz, vatandaşın ayağına gelebilecek her türlü taşı bize bildiriyorsunuz. Biz de tedbirini alıyoruz. Karşılıklı görev yapıyoruz aslında. Hep birlikte Düzce'mizin gelişmesi için çalışacağız" dedi.

        Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Dursun Ay da basın mensuplarının tutumu ve dikkatine büyük önem atfettiğini belirterek "Bizler Sayın Valim ile programları ortak yapmaya karar verdik. Hem zaman açısından hem ekonomik açıdan bu şekilde yapıyoruz. Dolayısıyla daha pratik çözümler üretiyoruz. Düzce'mize nasıl faydalı olabiliriz diye tartışıyoruz. Ortak bir şekilde karar veriyoruz. Bu konuda Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Birlikte çalışıyoruz, güzel işler yapıyoruz. Bu arada Sayın Bakanımızla da istişareler yapıyoruz. Sizler de bizim yaptığımız işleri değerlendiriyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (TT-AY)

        10.01.2018 13:52:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler