Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Görmez 4 yılını anlattı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yerel basınla bir araya geldi. Torbalı'da görev yapan basın mensupları ile beraber kahvaltı yapan Başkan Görmez, toplantının ardından 4 yılda ilçeye yaptığı hizmetleri hazırlattığı sunumla anlattı.

        10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan yerel basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, görevde geçirdiği 4 yılda Torbalı'ya kazandırdığı yatırım ve projeleri anlattı. İlçede aktif olarak görev yapan üç gazete ve iki internet haber sitesi temsilcilerinin katıldığı kahvaltıya Torbalı Gazeteciler Cemiyeti'nin de eski ve yeni yöneticileri katıldı. Kahvaltının sonunda hazırlanan görsel sunumla 4 yılda yaptıklarını anlatan Başkan Görmez, "Torbalı'nın kalkınmasında, gelişmesinde yerel basına önemli görevler düşüyor" dedi.

        "Yerel basın, ilçemizin gelişmesine önemli katkı sunuyor"

        Başkan Görmez, "Birçok konuda Türkiye'nin gözbebeği olan Torbalımız, yerel basın konusunda da en önde gelen ilçelerden. Medya alanında göstermiş olduğunuz bu başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hem şahsım adına, hem de Torbalı Belediyesi olarak Torbalı'da yerel basının gelişmesine destek vermeye devam edeceğimizi belirtmek isterim. Torbalı ; son 4 yılda, kentleşmede, konut satışında, nüfus artışında, üretimde, kamu ve özel sektör yatırımlarında ihracatta, ticarette, vergi ödemelerinde, oluşturduğu yeşil alan miktarında, çevre, sosyal belediyecilik projelerinde, sağlık, eğitim, ulaşım hizmetlerinde, Türkiye'de ve dünya da bilinirlikte, güvenilebilirlilikte, ulaşılabilirlilikte, yaşamın bütün alanlarında iki kat büyümüştür bunu birlikte başardık, birlikte yürüyeceğiz" diye konuştu.

        135 projeyi görsel sunumla anlattı

        4 yıla sığdırdığı yaklaşık 135 projeyi görsel bir sunumla anlatan Başkan Görmez şöyle konuştu: "Göreve geldiğimiz günden beri Torbalı için çalışıyor ve üretiyoruz. İlçede gitmediğimiz, hizmet etmediğimiz mahallemiz kalmadı. Belediyemizin kaynaklarını eşit ve adil bir şekilde 60 mahallemize yaymaya çalıştık. Görev süremizi doldurduğumuzda çeşitli özelliklere sahip ve farklı büyüklükte 200'ün üzerinde proje ve eseri Torbalımıza kazandırmış olacağız. İnsan odaklı çalışmalarımızla Torbalı'yı son 4 yılda hem nüfus olarak, hem de ekonomik açıdan ikiye katladık. Yerel ve genel iktidarın bir araya gelmesiyle, uyumlu bir işbirliği içerisinde Torbalı'ya kazandırdığımız kalıcı eserler, ilçemizin kent kimliğine kavuşmasını sağladı. Şu an tüm Türkiye'nin gözü Torbalı'nın üzerinde. Bölgesinde lider ilçe Torbalı için hedeflerimizi büyüterek yolumuza devam ediyoruz. Tabii bu süreçte ilçemizdeki yerel basına da büyük görevler düşüyor. Torbalı'mızın gelişmesinde ve kalkınmasında kamuoyunun gözü ve kulağı rolünü üstlenen siz değerli basın mensuplarının da payı çok büyük."

        Gazeteciler Başkan Görmez'e teşekkür etti

        Toplantıya katılan basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde kendilerini unutmadığı için Başkan Görmez'e teşekkür etti. Basın mensuplarını temsilen konuşan Torbalı Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Mehmet Ergün, "Bizleri burada ağırladığı için değerli Torbalı Belediye Başkanımız Adnan Yaşar Görmez'e teşekkür ediyoruz. Başkanımızın ilçemize kazandırdığı hizmetleri ve ilçemiz için çok önemli olan eserleri bir kez daha hatırlama fırsatı bulduk. Biz yerel basın mensupları olarak toplumun hafızası görevini de üstleniyoruz. Burada anlatılan proje ve çalışmaları da hafızamıza kaydettik. İlçemize kazandırdığı bu projeler için de Başkan Görmez ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi. Toplantıda yerel basın mensupları adına söz alan Feyzullah Turan da, "Belediye Başkanımız Adnan Yaşar Görmez ilçemize gerek altyapı, gerekse de üstyapı alanında önemli projeler kazandırdı. Bunun yanında ilçemizin milli ve manevi yönüne de önemli katkılar koydu. Ben başkanımızın çalışmalarında milli ve manevi hissiyatlarımıza da katkı sağladığı için kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Etkinliğin sonunda Başkan Görmez ile yerel basın mensupları toplu fotoğraf çektirdi.

        (CA)

        10.01.2018 13:56:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler