Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

        (Fotoğraflı)

        Rukiye Yılmaz

        YOZGAT (İHA) - Milliyetçi Harekat Partisi Sorgun İlçe Başkan Yusuf Kutlusoy ve yönetim üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını ziyaret etti.

        MHP İlçe Başkanı Yusuf Kutlusoy, yazılı ve görsel basının öneminin yadsınamayacağını ve gazetecilerin demokrasinin önemli unsurlarından biri olduğunu söyledi.

        Gazetecilik, televizyonculuk, radyo yayıncılığı, internet haberciliği gibi alanlarda önemli gelişmeler yaşandığını ifade eden Kutlusoy,"Sizler, yaptığımız çalışmaların halkımıza duyurulmasında önemli bir rol üstleniyorsunuz. Sorgun'da sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasını gündeme taşıdığınız konularla katkı sağlayan, siz değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor ve yaptığınız görevde de başarılar diliyorum." dedi.

        Kutlusoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla öncelikle Yozgat ve ilçeleri olmak üzere tüm ülkedeki gazetecilerin gününü kutladığını sözlerine ekledi.

        (RY-UY-Y)

        10.01.2018 15:25:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler