Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesispor'da Ormanspor maçı hazırlıkları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Türkiye Basketbol Ligi'nin 18. haftasında Karesispor Ankara deplasmanında OGM Ormanspor'un konuğu olacak.

        Karesispor, Ormanspor maçı hazırlıklarına Kurtdereli Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor. Karesispor Baş Antrenörü Fahri Güler, "Geçtiğimiz hafta Yalova'da hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyet sonrası takımımın bir reaksiyon vermesini bekliyorum. Hazırlıklarımızı sürdürürken takımın hırsı beni çok mutlu etti. Umarım cuma günü kazanıp taraftarlarımızı mutlu ederiz" dedi.

        Karesispor Başkanı Ahmet Ayan ise, "Cuma günü Ankara'da OGM Ormanspor'la karşılaşacağız. Her maça olduğu gibi bu maça da mutlak galibiyet hedefiyle hazırlanıyoruz. Ankara'dan galibiyetle dönerek geçtiğimiz haftaki mağlubiyeti de bir nebze telafi etmek istiyoruz" dedi.

        Karesispor-OGM Ormanspor karşılaşması 12 Ocak Cuma günü saat 16.00'da Sait Zarifoğlu Spor Salonu'nda oynanacak.

        (HT-MŞ)

        10.01.2018 15:35:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler