Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Osmaneli Kadın Kolları Gazeteciler Gününü kutladı

        (Fotoğraflı)

        Zuhal Zengin

        BİLECİK (İHA) - AK Parti Osmaneli Kadın Kolları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile İlçede görev yapan gazetecileri çalışma ofislerinde ziyaret ederek günlerini kutladı.

        Osmaneli İhlas Haber İlçe Temsilcisi Zuhal Zengini ofisinde ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla yaptığı konuşmada; Basının, halkın bilgilenme hakkını kullanabilmesinin olmazsa olmazlarından biri olduğuna dikkat çekti. Kaya, konuşmasının devamında şunları dile getirdi: "Gazetecilerin farklı görüş ve düşünceleri rahatlıkla dile getirmesi, olayların tarafsız olarak sunulması ve kamuoyunun bilgilendirilmesinde gazetecilerin önemli sorumlulukları var. Bu zor ama bir o kadar da güzel meslekte emek vererek vatandaşla aramızda köprü vazifesi görmekte. Gazeteciler kentimizde olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte, ilçemizin kültürel ve sosyal gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır. Üstlendikleri önemli görevi yerine getirirken zor şartlara katlanmak durumunda kalan gazetecilerimizin her zaman yanında ve destekçisiyiz. Bu duygu ve düşünceler ile basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

        Kadın Kolları üyeleri ziyaret sonunda ise, İhlas Haber Ajans temsilcisi Zuhal Zengin'i çalışmalarından dolayı tebrik etti. İlçedeki gazeteciler için düzenlenen ziyaret programına AK Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Başkan Yardımcısı Özlem Arı Kıral ve kadın kolları üyeleri katıldı.

        (ZZ-AS-Y)

        10.01.2018 16:38:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler