Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Naim Süleymanoğlu'nun ismi Avcılar'da yaşayacak

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - 18 Kasım 2017 tarihinde hayatını kaybeden olimpiyat şampiyonu, milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun ismi Avcılar'da yaşayacak.

        Yeni yılın ilk belediye meclis toplantısı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli başkanlığında görüşülmeye başlandı. Başkan Toprak'ın isteği doğrultusunda yapılan çalışmalarda geçtiğimiz Kasım ayında karaciğer yetersizliğinden hayatını kaybeden Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Haltercimizin adının Avcılar İlçe sınırlarında bir parkta yaşatılması için Cihangir Mahalle Muhtarı Engin Çoban ve Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan'ın önerileriyle Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Avcılar Belediye Meclisine sunuldu. Çalışmalar neticesinde Milli haltercimizin ismi Avcılar'da bir parkta yaşatılması Avcılar Belediye Meclisince oy birliğince kabul edildi. Bu doğrultuda Avcılar Hükumet konağının yanında bulunan parka Naim Süleymanoğlu'nun isminin verilmesi kararlaştırıldı.

        Ayrıca Avcılar Belediyesi 19 Kasım 2017 Tarihinde Naim Süleymanoğlu için Barış Manço Kültür Merkezi'nde, Süleymanoğlu ailesiyle birlikte anma ve taziye programı gerçekleştirmişti.

        Spor dostu belediyecilik

        Başkan Toprak, Avcılar Belediye Meclisinde yaptığı konuşmada, ''Avcılarlı bir hemşehrimiz olan Süleymanoğlu, ülkemizi dünyada onurla temsil etmiş, çok büyük başarılara imza atmıştır. Ülkemiz olarak yeni zaferlere imza atmak için Avcılar'da yaşayan gençlerin ve çocukların başarıları için desteğe hazır durumdayız. Avcılar'da gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için sportif faaliyetlerden faydalanıyoruz ve bu konuyu geleceğimiz için milli bir mesele olarak görmekteyiz'' ifadelerini kullandı.

        (HB-BA-Y)

        10.01.2018 17:15:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler