Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Taşaltın'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, doğru ve tarafsız bir şekilde haberleri halka ulaştıran tüm gazeteciler gününü kutladı.

        Rektör Prof. Dr. Taşaltın mesajında şu ifadelere yer verdi:

        "Gazetecilik mesleğinin bir kamu görevi olduğu bilinciyle, halkın haber alma özgürlüğüne aracı olarak fikirlerini paylaşan tüm gazetecilerin, gazeteciler gününü tebrik ediyorum. Her şart altında iletişim görevini icra eden, düşünceleri ve yorumları ile toplumu bilgilendiren, demokrasinin güçlenmesine her zaman katkıda bulunan, dünyanın ve ülkemizin sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına yardımcı olan tüm basın çalışanlarının '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar dilerim."

        (BB-SD-Y)

        10.01.2018 17:21:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler