Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra Belediyesinden 200 kadına sağlıklı yaşam etkinliği

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in açıkladığı 10 yeni proje ve hizmet kapsamanda başlatılan bayanlar için sağlıklı yaşam etkinliğine 200 kadın haftanın 3 günü katılıyor. Etkinlik uzman eğitici gözetiminde yapılıyor.

        Bafra Belediye Başkanı yaptığı açıklamada, "Bayanlarımıza yönelik önemli bir hizmet başlattık. Sağlıklı yaşam etkinliğimiz haftanın pazartesi, çarşamba ve cuma günleri sabah, öğlen ve akşam saatlerinde gerçekleştiriliyor. Eğitimleri uzman eğiticimiz veriyor. Bafra Belediyesi olarak açıkladığımız 10 önemli proje ve hizmetimiz bir bir hayata geçiyor. Hepsi insanlarımızın hizmetine en kısa sürede sunulacak. Bu 10 proje ve hizmetimizden biride bayanlar için sağlıklı yaşam etkinliğidir. 2017 yılı Aralık ayında başlattık. Bayanla kardeşlerimiz çok yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğimiz süreklidir. Müracaat almaya devam ediyoruz. Şu anda 200 kardeşimiz etkinliğe katılıyor. Yeni programlarla eğitimlerimiz devam edecek. Etkinliğimiz Bafra eski kapalı spor salonumuzda bayan uzman eğitimcimiz tarafından veriliyor. Etkinlik süresince orada bayanlar dışında kimse olmuyor. Etkinliğimiz belediyemizin ücretsiz bir sağlıklı yaşam etkinliğidir.10 yeni proje ve hizmetimizle bir belediyeden fazlası olmayı hedefliyoruz. Bunun gayreti içerisindeyiz. Bayanlarımıza yönelik önemli bir hizmetimizi daha 2018 yılında hizmete açacağız. Çalışmalarına başladık" dedi.

        (SAM-SLH-Y)

        10.01.2018 18:20:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler