Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli Kent Konseyi Türk Halk Müziği Korosu'ndan türkü şöleni

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Belediye Başkanlığı'nın katkılarıyla, Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Kırklareli Kent Konseyi Türk Halk Müziği Korosu'nun düzenlediği konser katılımcılara müzik dolu bir gece yaşattı.

        Günü Rektörlük Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere, Kırklarelili müzikseverler yoğun bir ilgi gösterdiler. Bir çok özel etkinlikte katılımcılarına Rumeli Türküleri'ni tanıtan ve sevdiren, müziğe gönül vermiş kişilerin bir araya geldiği halk müziği korosu, bu defa Rumeli Toprakları'ndan Anadolu'ya uzanarak, farklı illerin yörelerinden seçkin, coşkulu ve kimi zaman kendi hikayesini anlatan türkülerini, yetenekli saz ekibi eşliğinde seslendirdi.

        Başarılı solo performanslarının da dikkat çektiği konserin son eserinde ise, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider ve Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Seyfi Meriç koroya eşlik ederek tüm davetlilerle beraber İzmir Marşı'nı seslendirdiler. Programın sonunda çiçek ve plaket takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, koro elemanlarına ve müzisyenlere bu coşkulu ve kusursuz müzik ziyafeti için çok teşekkür etti.

        (EG-MEF-Y)

        10.01.2018 18:25:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler