Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kardelen Kolejinde Akın Zurnacı rüzgarı esti

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - 'Anlatamıyorum' şarkısı ve 'Seni Çok Seviyorum' şarkılarıyla bir anda dikkatleri üzerine çeken Akın Zurnacı, Nevşehir'de öğrencilerle buluştu.

        Son zamanlarda 'Anlatamıyorum' ve 'seni Çok Seviyorum' şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken Akın Zurnacı Nevşehir'de Kardelen Koleji öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği şarkıcı Akın Zurnacı 'Anlatamıyorum' ve 'Seni Çok Seviyorum' şarkılarını öğrenciler ile hep birlikte söyledi. Genç şarkıcı konser sonrasında öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

        "Bu kadar ilgi beklemiyordum"

        Konserle ilgili açıklamada bulunan Akın Zurnacı, "Kardelen Koleji öğrenciler ile güzel bir buluşma oldu oldukça keyifli bir zaman geçirdik, ancak bu kadar ilgi beklemiyordum. Nevşehir'de öncelikle engelli kardeşlerimiz ile buluştuk ve onlara bir nebze destek vermeye çalıştık. Nevşehir'i çok sevdim. Kapadokya bölgesine benim ilk gelişim. 20 senedir söz ve beste yazıyorum. Albüm çıkartalı 1 sene oldu. Açıkçası çok yoğun bir ilgi oldu ve ben bu kadarını beklemiyordum. Ve halen o ilgi halen devam ediyor. Bu ay içerisinde de söz ve müziği bana ait olan bir albüm çıkaracağız" dedi.

        (COŞ-SK-AŞ-Y)

        11.01.2018 09:35:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler