Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seçil Adalet Işık yeniden başkan

        (Fotoğraflı)

        Nimet Ergün

        İZMİR (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Örgütü ana kademe ve gençlik kolları kongresinden sonra ilçe kadın kolları kongresini de gerçekleştirdi. CHP Aliağa Kadın Kolları Başkanlığı seçimine tek aday olarak giren mevcut başkan Seçil Adalet Işık tekrar başkan seçildi.

        Parti binasında gerçekleştirilen kongreye, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin İnetaş, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları üyeleri katıldı. Divan Başkanlığını CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin İnetaş'ın yaptığı kongrede, 137 oyun tamamını alarak yeniden başkan seçilen Seçil Adalet Işık, önümüzdeki dönemde daha güzel işlere imza atacaklarını kaydetti. CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Yönetimi; Seçil Adalet Işık, Aynur Yılmaz, Figen Kaya, Güllü Bakır, Birsen Bayır, Arzu Baylav, Mukaddes Şenkaya, Fadime Topkaya ve Jülide Çubuk'tan oluştu.

        (NE-CA)

        11.01.2018 09:39:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler