Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması"

        Kamil Cankılıç

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da polisin yaptığı uygulamada bin 620 şahıs sorgulanırken, 3 okul servisi ile çeşitli konulardan 8 iş yerine idari işlem yapıldı.

        Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" yapıldı. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan uygulamada 100 okul servisi, 69 okul çevresi ve 77 umuma açık yer denetlendi.

        Yapılan denetimlerde yoklama kaçağı 1 şahıs yakalanırken, 3 okul servisine trafik yönünden idari işlem yapıldı. İş yerlerine yönelik yapılan denetimler de ise okul saatleri içerisinde 2 çocuğun okul kıyafetleri ile internet kafede bulundurmasına müsaade eden 1, ruhsatsız çalışan 3 , kapalı alanda sigara içirmekten 3 , belgesiz nargile satan 1 iş yerine idari işlem yapıldığı bildirildi.

        (CK-HİV-Y)

        11.01.2018 10:40:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler