Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Altunbaş'tan, Büyükşehir ve Ortahisar belediyelerine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi'ni ziyaret etti.

        AK Parti Ortahisar'ın 2. Olağan Kurulu sonrası oluşan yeni yönetim kurulu, başkan Temel Altunbaş'ın öncülüğünde sırasıyla Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi.

        Başkan Altunbaş, ziyaretlerde Kanuni Bulvarı'nda C18 mağduru olan vatandaşların mağdur olmaması adına gerekli çalışmanın hassasiyetle yürütülmesi gerektiğini belirterek, Avrasya Pazarı esnafı için yapılabilecek çalışmalardan bahsetti.

        AK Parti İl Başkanı Haydar Revi'nin de katıldığı Büyükşehir Belediyesi'ndeki ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Altunbaş yeni yönetimiyle birlikte kolları sıvadıklarını ve halkın sorunlarının çözümü noktasında sahaya inmeye başladıklarını ifade ederek, yönetiminde asil, yedek ayrımının olmadığını, bir bütün olarak AK Parti'yi ileriye taşımak adına gerekli çalışmayı yapma gayreti içinde olduklarını söyledi.

        (BK-EK-Y)

        11.01.2018 11:16:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler