Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akçakoca fuara hazır

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Her yıl İstanbul fuar için Akçakoca Belediyesi hazırlıklarını tamamladı.

        Bu yıl 25 -28 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenlenen EMİTT fuarı için hazırlıklarını tamamlayan Akçakoca Belediyesi Salon 12'de farklı bir konsepte bir stant açarak EMİTT fuarına katılıyor.

        Fuar için; stant yeri ayarlanması, stant görselleri, stantta tanıtım amaçlı dağıtılacak materyallerin hazırlanması ve basılmasına kadar her şeyin hazır olduğunu ve ilçenin tanıtımı için dolu dolu İstanbul'a gideceklerini belirten Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Ali Direk, "Akçakoca olarak bu yıl fuarda daha etkin bir şekilde yer alacağız. İlçemizin doğasını, denizini güzelliklerini en iyi ve etkin bir şekilde anlatabilecek hazırlarımızı tamamladık. Ayrıca Yukarı Mahalle yöresel pazarındaki bayanlarımız ve folklör ekiplerimiz de ilçemizin tanımı noktasında fuara damgasını vuracaktır" diye ifade etti.

        Toplantıya, Akçakoca Turizm tanıtma derneği yöneticilerde katıldı.

        Dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMİTT her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla bölge sektörünün büyümesine doğrudan katkı sağlıyor. Bu yıl 84 ülkenin katıldığı fuarda otel İşletmeleri, Turizm İşletmeleri, Tur operatörleri, seyahat acentaları, Turizm tedarikçileri, resmi kurumlar, diplomatik temsilcilikler, etkinlik organizatörleri, akademik kurum ve kuruluşlar, diğer turizm faaliyetleri ve basın mensupları da yer alıyor.

        (TT-AY)

        11.01.2018 11:22:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler