Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sason'da Enerji Verimliliği Haftası seminer düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Ekrem Aktaş

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Sason ilçesinde her yıl ocak ayının ikinci haftasında kutlanan Enerji Verimliliği Haftası münasebeti ile öğrencilere seminer verildi.

        Sason Yunus Emre ve Cumhuriyet Ortaokullarında verdiği seminerde enerji verimliği haftasının önemine değinen DEDAŞ Sason Şefi Kemal Ergin, Enerji Haftası'nın 1981 yılından beri kutlandığını belirtti. Ergin "Enerji verimliliği ülkemizde iyi anlatılmamaktadır. Ülkemizde üretilen enerji kaynaklarının büyük bir kısmı israf edilmektedir. Enerji tasarrufuna gidilmediği takdirde maalesef ülkemizde büyük ölçüde enerji sıkıntısı yaşanacaktır. Yer altı kaynaklarımızın tükenmemesi için tasarrufu her yerde anlatmalı ve herkesi bu konuda uyarmalıyız" dedi.

        Seminerin sonunda DEDAŞ Şefi Kemal Ergin tarafından öğrenciler kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

        (EA-MP-Y)

        11.01.2018 11:54:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler