Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Müdürü Alagöz Suriyeli öğrenciler ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Öncüpınar Konteyner kentte bulunan Selam İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Konteyner kentte sınıfları gezerek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen Alagöz, "Bizim misafirimiz olan Suriyeli öğrencilere, Türkçe öğrenmeleri, okuma ve yazmalarını geliştirmeleri için öğrencilere destek olunmasının yanı sıra birlikte yaşama kültürünün geliştirilmesi içinde çalışıyoruz" dedi.

        Daha sonra Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezini ziyaret eden İl Müdürü Alagöz, Öğrencilerle sohbet ettikten sonra okul müdürü ve öğretmenleriyle durum değerlendirmesinde bulundu.

        Alagöz, Öğretmenler ile Engelli öğrencilerin topluma kazandırılmasıyla ilgili neler yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunulduklarını söyledi.

        (MAD-AOA-Y)

        11.01.2018 12:04:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler