Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ay, kalıcı konut mahalle muhtarıyla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Kalıcı Konut mahallelerinde inceleme yaptı. Mahalle muhtarları ile de bir araya gelen Başkan Ay, kalıcı konut mahallelerindeki sorunların önceliklerine göre çözümleneceğini belirtti. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Elif Sezer Cebar, Özgür Sağlam, Düzce Belediyesi Meclis Üyesi Selahattin Sert ve Muhtarlık İşleri Müdürü Mustafa Herem'de katıldı.

        Kalıcı konut mahallelerinde inceleme gezisi yapan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, sorunları yerinde değerlendi. Mahalle muhtarları ile de ortak bir toplantı yapan Başkan Ay, "Kalıcı Konutlardaki mahalle muhtarlarıyla değerlendirme yaparak incelemelerde bulunduk. İmkanlar dahilinde öncelikleri belirlemek kaydıyla sorunları çözümlemeye çalışıyoruz´ dedi.

        Kalıcı Konutlar mahalle muhtarları hazırladıkları sorun ve talepleri Başkan Dursun Ay'a iletti.

        (TT-AY)

        11.01.2018 13:21:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler