Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Sarılar'a modern pazar yeri

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan Sarılar Mahallesi modern kapalı Pazar yeri inşaatı sürüyor.

        Manavgat Belediyesi, vatandaşların isteği üzerine, kentin büyük mahallelerinden olan Taşağıl, Sarılar ve Kızılot'a kapalı pazarı yerleri yapımı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Sarılar Mahallesi'ndeki modern kapalı Pazar yeri inşaatında da aralıksız olarak çalışmalar sürdürülüyor. Çatı yapımı çalışmaları tamamlanan Pazar yerinde şu anda zemin çalışmaları devam ediyor. Mahallemizin büyük ihtiyacı olan modern Pazar yerinin bitme aşamasına geldiği belirtildi. 8 bin 760 metrekare alan üzerinde ve 2 bin 700 metrekare çelik konstrüksiyonlu asma germe membran kaplama olarak inşa edilen pazar yerinde idari bina, zabıta ofisleri, mescid ve WC'lerin yer alacak.

        Sözen; "sözümüzü tuttuk"

        Manavgat'ta büyük mahallelerde modern kapalı Pazar yerlerine ihtiyaç duyulduğunu belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu kapsamda Taşağım, Sarılar ve Kızılot'ta Pazar yerleri yaptıklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, "Seçim döneminde vatandaşlarımızdan gelen Pazar yeri taleplerini yerine getireceğimiz konusunda söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirdiğimiz için mutluyuz. Pazar yerlerimizin açılışlarını çok yakında Manavgat halkımızla birlikte yapacağız" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        11.01.2018 13:53:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler