Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatunköy Mahallesi sağlıklı içme suyuna kavuştu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Soma'nın Hatunköy Mahallesi'nde 3 buçuk kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yenilemesinin ardından, mahallenin su deposunun da bakım onarımını yaparak vatandaşları sağlıklı içme suyuna kavuşturdu.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla yerleşim yerlerini tepeden tırnağa yenilemeye devam ediyor. MASKİ, 101 Mahalle Projesi kapsamındaki yatırımlarıyla Soma ilçesine bağlı Hatunköy Mahallesi sakinlerinin de yüzünü güldürdü. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından bir buçuk kilometrelik kanalizasyon hattı ile 2 kilometrelik içme suyu şebekesi yenilendi. Vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temini için ise, mahallenin içme suyu deposunda bakım onarım çalışması yapıldı. Depo içi fayans, vana, pompa bakımlarının yanı sıra, dış cepheye de boya ve sızdırmazlığı sağlayan yalıtım malzemesi uygulandı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nca da kilit parke taş döşemesi tamamlanarak, üstyapısı da yenilendi. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini belirten Hatunköy Mahalle Muhtarı Gürsay Özben, "Mahallemizin içme suyu ve kanalizasyon altyapısı tamamen yenilendi. Depomuz tadilat gördü, içerisindeki pompalar yenilendi. Suyumuz çok daha temiz oldu. Herhangi bir sıkıntımız yok. Halkımız da çok memnun" diye konuştu.

        (AY-Y)

        11.01.2018 15:12:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler