Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çayırova'da "Aile İçi Şiddet ve Çocuk" konuşuldu

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Çayırova Belediyesi tarafından Belediyenin eğitim kurumlarından faydalanan öğrencilerin velilerine yönelik seminer veriliyor.

        Çayırova Belediyesi'nin eğitim kurumlarından faydalanan öğrencilerin, velilerine yönelik olarak her hafta farklı bir konuyu ele alan eğitim ve sağlık seminerleri devam ediyor. Bu çerçevede Özgürlük Mahallesi Türkan Göktürk Bilgievinde "Aile İçi Şiddet ve Çocuk" konusu ele alındı. Aile kavramının anlatıldığı seminerde sunum yapan Çayırova Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Uzmanı Psikolog Fulya Kızıldağ, sadece kadına değil anne baba ve çocuğa yönelik şiddetin de üzerinde durarak, kişiyi isteği dışında davranmaya zorlayan her türlü tutum ve davranışın bir şiddet türü olduğunu ifade etti.

        Çocukluk döneminde aile içinde duygusal ve fiziksel şiddete maruz kalan çocukların erişkin yaşamlarında çeşitli şekillerde ve derecelerde ruhsal sorunlar yaşamalarının kaçınılmaz olduğunu da sözlerine ekledi. Görsel materyallerle desteklenen seminer soru cevap kısmının ardından sona erdi.

        (MK-AY)

        11.01.2018 15:17:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler