Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas Kaymakamı Arslan Japonya yolcusu

        (Fotoğraflı)

        Demet Leyne

        MUĞLA (İHA) - İçişleri Bakanlığı programı dahilinde 17 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında Japonya'da bulunacak olan Milas Kaymakamı Eren Arslan, Japonya'nın kalkınma modellerini inceleyerek yerel kalkınma için farklı uygulamaları tecrübe edecek.

        Milas'ta kurumlar arası işbirliğinin sağlanmasına ve çeşitli projelerin hayata geçirilmesine öncülük eden Milas Kaymakamı Eren Arslan, bir yandan kırsal mahallelere ziyaretler gerçekleştirirken bir yandan da diğer çalışmalarını sürdürüyor.

        2016 yılının aralık ayında Milas Kaymakamı olarak göreve başlayan Arslan, İçişleri Bakanlığı'nın yürüttüğü ve Japonya Uluslararası İşbirliği Teşkilatı'nın finanse ettiği bir programa seçildi. İçişleri Bakanlığı tarafından seçilen ve görevlendirilen Kaymakam Arslan, mülki idare amirlerinin yerel kalkınma için farklı uygulamaları tecrübe etmelerini amaçlayan proje kapsamında 17 Ocak'ta Japonya'ya gidecek. 15 Şubat'a kadar Japonya'da bulunacak olan Kaymakam Arslan, bir ay sürecek olan ziyarette, yerel yönetim mekanizmasını, yerel kalkınma yaklaşımını ve Japonya'daki her bir kalkınma modelinin arka planını inceleyecek.

        Proje kapsamında görev alan mülki idare amirleri, yerel kalkınma için açık bir vizyonla hareket ederek bölgenin karakteristik özelliklerini maksimize eden eylem planları hazırlayacaklar.

        (DL-OD)

        11.01.2018 16:44:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler