Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyfi Dingil: "Polis teşkilatımızın her daim yanındayız"

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, güvenlik güçlerinin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

        İskenderun özel harekat baş polisi Ali Kundakçı ve özel harekatta görevli polis memurları İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti.

        Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Emniyet personellerimiz ülke genelinde olduğu gibi İskenderun'da can siperhane görev yapıyor. Her daim halkımızın güvenliği için görevlerinin başında. Kentimizde ve bölgemizde asayiş ve huzurun sağlanması noktasında önemli çalışmalara imza atarak, halkımızın can ve mal emniyetini korumak, huzur ve güven ortamını tesis etmek için büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan polis teşkilatımızın her daim yanındayız" dedi.

        Başkan Seyfi Dingil açıklamasının devamında şöyle konuştu:

        "Özveriyle görev yapan başta ilçemizin güven ve huzur şehri olmasında görev alan Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere, bütün emniyet teşkilatı mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. Vatan, Millet ve Bayrak uğruna kanlarıyla topraklarımızı sulayan, mukaddes kılan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

        (MSM-Y)

        11.01.2018 17:02:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler