Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alanya polisi halkla buluşmaya devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Erdal Anak

        ANTALYA (İHA)- Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, esnaf ve vatandaşın katılımlarıyla her hafta rutin olarak düzenledikleri huzur toplantısını sürdürdü.

        Alanya Küçükhasbahçe Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Asayiş Büro Amiri İsa Arı, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri İlyas Çağlayan, Ekipler Büro Amiri Yusuf Yıldız, Trafik Büro Amiri Burhan Güvez ve Saray Polis Merkezi Amiri Kenan Karaağaç katıldı. Küçükhasbahçe Mahalle sakinleri İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı tarafından Alanya polisi tarafından yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Sohbet ortamında geçen toplantıda vatandaşların güvenlikle ilgili sorunları, istekleri dinlenerek sorunlara polis-halk işbirliği içinde neler yapılabileceği konuşuldu.

        (EA-SÇ-Y)

        11.01.2018 18:05:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler