Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediyesi Müzik Kursları kayıtları başladı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve şu ana kadar binlerce müzikseverin sertifika aldığı Bilecik Belediyesi müzik kursları başvuruları başladı.

        Tarih ve kültür şehri Bilecik'in sanatsal faaliyetler anlamında da en iyi yerlere gelmesi için önemli çalışma ve projeleri uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi, bu yıl da gerçekleştireceği müzik kurslarıyla Bilecik'in kültürel ve sanatsal aktivitelerine yenilerini ekliyor. Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kurslarda, her dönem yüzlerce müziksever birçok alandaki kurslarla eğitimler alıyor.

        Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen kurslar kapsamında; Bağlama, Ud, Keman, Gitar, Ney, Yan Flüt, Ritm-Perküsyon ve Klarnet alanlarında kurslar verilecek.

        Öte yandan 5 Şubat 2018 gününe kadar başvuruların yapılabileceği kurslar hakkında detaylı bilgi ve müracaatların Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacağı belirtildi.

        (DA-AS-Y)

        11.01.2018 18:52:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler