Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaralı şahine Menderes Belediyesi sahip çıktı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Yaralı olarak bulunan ve Menderes Belediyesi ekipleri tarafından tedavi edilen şahin, Doğa Koruma ve Milli Parklar İzmir Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

        Vatandaşlar tarafından yaralı olarak bulunan şahine Menderes Belediyesi sahip çıktı. Belediye ekiplerine teslim edilen şahinin ön tedavisi veteriner işleri müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Uzun süredir aç ve susuz kalan şahin, yapılan tedavinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar İzmir Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

        Şahinin durumuyla ilgili süreci yakından takip ettiğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Vatandaşlarımız tarafından yol kenarında yaralı olarak bulunan şahine sahip çıktık. Veteriner İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ön tedavisini yaparak şahinin hayatta kalmasını sağladılar. Bölgemiz ormanlık alanın olduğu bir noktada olduğu için yaban hayvanlar da yoğun olarak bulunuyor. Doğal dengenin bozulmaması ve devamı için yaban hayvanlarının da yaşaması gerekiyor. O nedenle vatandaşlarımızın bu tür olaylarda duyarsız kalmaması ve belediyemiz ile irtibata geçmesi önemli" dedi.

        (AG-Y)

        12.01.2018 10:02:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler