Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aslanapa Halk Eğitim Merkezi Kütahya'da sergi açıyor

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Aslanapa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce bu yıl beşincisi düzenlenecek olan AVM Sergisi'nin 21-22 Nisan tarihlerinde açılacağı bildirildi.

        Açılacak sergi hakkında açıklamalarda bulunan Aslanapa Halk Eğitim Müdürü Aziz Kılıçarslan, ''Kurumumuz tarafından her yıl düzenlenen ve artık geleneksel hale getirdiğimiz AVM Sergimizi bu yıl da düzenliyoruz. Kütahyamızın en büyük alışveriş merkezi olan AVM sergimiz bu sene 21-22 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Daha çok kişinin sergimizi görebilmesi ve gezebilmesi amacıyla Cumartesi ve Pazar günleri düzenleyeceğimiz sergi ile kurumumuzu ve ilçemizi yine en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz. Sergimize tüm halkımız davetlidir'' diye konuştu.(YD-EFE)

        12.01.2018 11:48:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler