Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıntaş'ta buzağı ölümlerinin nedenleri konuşuldu

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Altıntaş Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde, İl Müdür Yardımcısı Ahmet Ataman'ın katıldığı toplantıda ilçede buzağı ölümlerinin nedenleri konuşuldu.

        Altıntaş Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatih Yıldız'ın makamında yapılan toplantıda buzağı bakım-besleme, yavru atmalar ile buzağılarda görülen ve ölümlere neden olan hastalıklar ele alındı. Müdür Yıldız, toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye genelinde yılda yaklaşık 400 bin buzağı kaybı yaşandığını belirterek, "Eğer bu buzağı kayıpları alınacak tedbirlerle engellenir ise Türkiye dışarıdan her yıl ithal etmiş olduğu 500 bin hayvanı ithal etmeyecek ve dışarıya bağımlılıktan kurtulacaktır. Altıntaş ilçemizde bu konuda tüm tedbirleri alıyoruz. Bundan sonra dahada kapsamlı kontrol edeceğiz'' diye konuştu.(YD-EFE)

        12.01.2018 11:50:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler