Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çeşme turizmi Hollanda'da tanıtılıyor

        (Fotoğraflı)

        Muhammet İsa Atagöz

        İZMİR (İHA) - Avrupa'nın en önemli turizm fuarlarından birisi olan ve Türkiye'nin en büyük katılımcı olarak yer aldığı Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı başladı. Hollanda'daki fuarda açılan Türkiye turizminin göz bebeği olan İzmir'in Çeşme ilçesinin standına ilgi yüksek oldu.

        9-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen ve Hollanda'nın en büyük turizm fuarı olan Utrecht Turizm Fuarı'nda açılan Çeşme standında, Çeşme turizmi ve Çeşme'nin turistik otellerinin tanıtımı yapılıyor.

        Çeşme Turistik Otelciler Birliği'nin (ÇEŞTOB) "Çeşme" adı altında katıldığı stantta, Çeşme'nin turistik değerlerinin tanıtımını yaptıklarını belirten Boyalık Beach Otel Genel Müdürü Orhan Belge, fuarda Çeşme standına olan ilginin yüksek olduğunu ifade etti. Belge, Çeşme standını ziyaret eden Hollandalılara, Çeşme kitapçıkları ve Çeşme'nin turistik otellerinin broşürlerini dağıttıklarını belirterek, fuarın açıldığı ilk günden beri Çeşme standına ilginin yüksek olmasının Çeşmeli turizmciler olarak kendilerini umutlandırdığını söyledi.

        (MİA-ÖA)

        12.01.2018 12:27:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler