Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'in köylerine 12 fırın daha

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi, 'Köylerimize Fırın Projesi' kapsamında ihtiyaç ve talepler doğrultusunda 12 köy fırını inşası için daha çalışma başlattı.

        Körfez Belediyesi 'Köylerimize Fırın Projesi' kapsamında, ihtiyacı bulunan ve talep gelen köylerde yeni fırınlar inşa etmeye devam ediyor. Son iki yılda köylerden gelen taleplere cevap veren Körfez Belediyesi, 12 köy fırını için de çalışma başlattı. Köy meydanlarındaki ortak kullanım alanlarında hayata geçirilecek olan fırınlar, tek seferde onlarca tepsi ekmek pişirerek vatandaşlarımızın işini de kolaylaştıracak.

        Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile hayata geçirilecek olan fırınlar, yöresel mimari ile günümüz teknolojisinin birleşmesi ile daha kullanışlı olarak planlandı. Fırın kütüğü üzerine harman tuğla ile çift sıra ve ısı yalıtımlı kubbe örülüp üzeri bütün fırın alanını örtecek şekilde ahşap çatı ve kiremit örtü ile kaplanacak. Fırınlarda ısı yalıtımı da üst seviyede olacak

        (OE-RFK-Y)

        12.01.2018 12:30:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler