Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Boğazlıyan MEM seviye tespit sınavı yaptı

        (Fotoğraflı)

        Gökhan Doğan

        YOZGAT (İHA) - Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, orta ve liselerde eğitim öğretim gören öğrencileri seviye tespit sınavına tabii tuttu.

        Önceki gün yapılan ve 3 bin 380 öğrencinin katıldığı sınavlarda, öğretmenler kendi kurumları dışındaki okullarda görevlendirildi. Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim öğretim gören öğrencilerin seviyesini belirlemek, eksik ve aksaklıkları tespit etmek amacıyla seviye tespit sınavını gerçekleştirdi.

        Öğretmenlerin kendi okulları dışında görevlendirildiği sınavda, orta ve lise öğrencilerinin seviyelerine göre sorular yöneltildi. Merkezi Sistem Sınavı'nı aratmayacak titizlikte ve güvenlikte gerçekleştirilen sınav, hiç bir aksaklık yaşanmadan sonuçlandı.

        (GD-BMG-UY-Y)

        12.01.2018 12:39:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler