Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nihat Hatipoğlu 2. kez Torbalı'da

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Torbalı'da 2. kez ilçe sakinleriyle buluşacak.

        Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Torbalı Belediyesi'nin davetlisi olarak 2. kez ilçeye geliyor. Ünlü İlahiyatçı 13 Ocak Cumartesi akşamı saat 19.00'da Belediye Kültür Merkezinde ilçe sakinleriyle buluşacak. Halkın ücretsiz olarak katılabileceği programda Nihat Hatipoğlu'nun yanı sıra tasavvuf sanatçısı Ahmet Kemal Bacak da sahne alacak. Hatipoğlu programda, peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) karşılaştığı olumsuzluklar karşısında sergilediği metanetini anlatacak. Programa ilçe halkının yoğun ilgi göstermesi gerekiyor.

        Torbalı Belediyesi'nin ilçe halkını zaman zaman maneviyat boyutu yüksek bu tür programlarla buluşturduğunu ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Belediye Kültür Merkezi'nin konferans salonunda gönül iklimlerine kanatlanacağımız manevi bir akşam daha yaşayacağız. Peygamber efendimizin mübarek sıfatlarını Türkiye'ye mal olmuş Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu gibi bir ismin anlatımıyla canlı olarak dinlemek her zaman nasip olmaz. Bu manevi atmosferi doyasıya teneffüs etmek isteyen tüm halkımızı Belediye Kültür Merkezi'ne bekliyoruz" dedi.

        (AG-Y)

        12.01.2018 14:21:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler