Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir'de olumsuz hava şartlarına rağmen hizmet devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış mevsimi nedeniyle yağışlarla birlikte bozulan, hasar gören yolların yapım ve onarım çalışmalarına hızla devam ediyor.

        Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçeye modern ve estetik bir görünüm kazandıran kilit taşı uygulaması merkez ve mahallelerinde genişleyerek sürdürülüyor. Son olarak Fatih, Şeyhsinan ve Barış mahallerinde kaldırım taşı, kilit parke işine başlayarak çalışmalarına devam ediyor. Ekipler bir yandan da bozulan yollardaki çalışmalarını yürütüyor.

        Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Olumsuz hava şartlarına rağmen parke döşeme, yol, kaldırım düzenleme çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettirdiklerini, parke taşı döşeme çalışmalarımızla park ve peyzaj çalışmalarımızı birleştirip merkez ve mahallelerinde yeşil alanlarıyla daha yaşanabilir, modern yerleşim alanlarına kavuşturacağız. Alaşehir Belediyesi olarak hizmet götürmediğimiz hiçbir yer kalmayacak. Hedefimiz Alaşehir'i daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmektir. Sorumluluk alanımızda elimizin değmediği, hizmetin girmediği yer kalmayacak. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hizmet belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Şu anda merkez mahallerin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan altyapı bir yandan kaldırım ve bir yandan da taş döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Tüm bu çalışmalar daha modern ve daha istikrarlı bir Alaşehir için çalışıyoruz" dedi.

        (SC-Y)

        12.01.2018 14:23:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler