Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kurt Yenidoğan Mahallesi'nin sorunlarını dinledi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mahallelerin sorunları, isteklerini dinlemek ve sorunları yerinde incelemek için ziyaretlerine devam ediyor.

        Muhtarlık binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Kurt, Yenidoğan Mahallesi'nin istek ve şikayetlerini Muhtar Körpe'den dinledi. Küçük Sanayi Bölgesinin yoğun olduğu mahallede Başkan Kurt, muhtar Körpe ile mahallenin sıkıntılı bölgelerini gezdi. Mahallenin sorunları yerinde inceleyen Başkan Kurt, sokaktaki vatandaşlarla da sohbet ederek istek ve şikayetlerini dinledi.

        Ayrıca Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan esnafları da ziyaret eden Başkan Kurt'a bir esnaf, Eskişehirspor'a yaptığı yardımlar için teşekkür etti. Şanlıurfa'lı olduğunu söyleyen esnaf, Başkan Kurt'un Eskişehirspor için Odunpazarı Belediyesi'nin billboardlarını verdiğini duyduğunu ve çok mutlu olduğunu dile getirdi. Eskişehirspor için Başkan Kurt'un elini taşın altına koyduğunu söyleyen esnaf, Başkan Kurt'u tebrik etti.

        (MK-AS-Y)

        12.01.2018 15:01:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler