Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göksun'da kar sevinci

        (Fotoğraflı)

        Halil Koyun

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine kısa süreliğine yağan kar vatandaşları sevindirirken, yüksek kesimleri beyaza bürüdü.

        Kahramanmaraş Göksun karayolundaki tüneller mevkisine yağan kar etkili oldu. Kar vatandaşları sevindirdi. Kar yağışının yüksek kesimlerde etkili olması etrafı beyaza bürürken, yol kenarında bekleyen vatandaşlar kartopu oynadı. Kahramanmaraş Göksun tünellerinde kar yağışının şiddetli olma ihtimaline karşı, kar temizleme araçları hazır bekletiliyor.

        Göksun'dan Kahramanmaraş'a yolculuk yapan Mustafa Uzun, kar yağışlarının bu yıl az olduğunu söyledi. Uzun, "Eskisi gibi kar az yağıyor. Özellikle ben çocukken Kahramanmaraş'a kar daha çok yağardı, yollar kapanır okullara gidemezdik" dedi.

        (HLL-Y)

        12.01.2018 15:14:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler