Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Fethi Sekim Gençlik Merkezinde eğitimler başlıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir'de yapımını tamamladığı Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, kurs kayıtlarıyla eğitimin startını verdi. Merkezi ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, "MEB onaylı kurslarımızın yanı sıra el sanatları ve beceri kursları, enstrüman kursları ve sosyal ve spor aktiviteli kurslarımızla ile Alaşehirli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz" ifadesinde bulundu.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan ilçe gençliğinin prestij eğitim mekanı olan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi kapılarını ilçe sakinlerine açtı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de merkezi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Meslek edinmek ve kendini geliştirmek isteyenlere rehber olacak olan merkezi büyük bir heyecanla hizmete açtıklarını beliren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, kurslara katılacak olanlara iyi bir dönem geçirmeleri temenni etti.

        Merkezde yer alacak olan farklı branşların, gençlerin eğitimine önemli katkı sağlayacağını dile getiren Genç, "Geçtiğimiz aylarda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla modern merkezimizi ilçe sakinlerinin hizmetine açtık. MEB onaylı kurslarımızın yanı sıra el sanatları beceri kursları, enstrüman kursları ve sosyal ve spor aktiviteli kurslarımızın kayıtları devam etmektir. Önümüzdeki hafta da bu kurslarımızın eğitim dönemi başlayacak" ifadelerinde bulundu.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ilçede daha sonra Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek göreve yeni başlayan Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürü Hüseyin Güner'e başarılar diledi.

        (SC-Y)

        12.01.2018 15:20:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler