Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de Mahalle Ligi Şampiyonları ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Balıkesir'e bağlı tüm belediyelerin destek verdiği "İmkan Bizden Oynamak Sizden" adlı Mahalle Ligi Turnuvası tamamlandı. Yaklaşık 45 günden beri devam eden turnuvaya 49 takım katılırken, Yıldızlarda Bahçelievler Ortaokulu birinci, gençler de ise Şarköy ekibi şampiyon oldu.

        Burhaniye Kapalı Halı Saha Tesislerinde düzenlenen ödül törenine Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkan Vekili Galip Yardımcı ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sabri Pekşen ile okul müdürleri, öğretmenler ve sporcular katıldı. Burhaniye de 45 gün önce başlayan Mahalle Ligi Turnuvasına 49 takım katılırken, Yıldızlar da Bahçelievler Ortaokulu birinci, Nadir Tolun Ortaokulu ikinci ve Şehit Mustafa Serin Ortaokulu ise üçüncü oldu. Gençlerde ise Şarköy ekibi birinci, Sağlık Meslek ikinci ve Sağlık Grubu da üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara madalyaları verilirken, takımlara da birer kupa verildi. Ödüller, Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkan Vekili Galip Yardımcı ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sabri Pekşen tarafından verildi. Şarköy ekibinin madalya ve kupalarını veren Kaymakam Hüseyin Öner, bütün sporculara teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle düzenlenen turnuvada büyük heyecan yaşandığını anlatan Kaymakam Hüseyin Öner, "Katılan tüm ekiplerimizi kutluyorum. Buraya katılmak çok önemliydi. İlçemizde iyi bir gençlik yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu arada Balıkesir Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum. sizler için fedakarlıktan kaçınmayan tüm kurumlarımızı kutluyorum. Burada birinci olan ekiplerimiz Balıkesir'deki yarışmalara katılacaklar. Hepsini kutluyorum" dedi. Başkan Vekili Galip Yardımcı da, belediye olarak spora her türlü desteği verdiklerini söyledi. Kaymakam Hüseyin Öner ve Belediye Başkan Vekili Galip Yardımcı ile okul müdürleri ve öğretmenler başarılı sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (FT-EME)

        12.01.2018 15:28:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler