Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediyesi 9 adet hizmet aracını tanıttı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Meydan Bürüngüz camisinde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet ederek esnaf ziyaretinde bulunarak yeni alınan 9 hizmet araç tanıtımını gerçekleştirdi.

        Esnaf Gezisi ve Araç tanıtım toplantısına Enerji ve Tabi Kaynaklar önceki Bakanı Taner Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı H.Cahit Özden Belediye Başkanları Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile daire müdürleri ve mahalle muhtarları iştirak ettiler.

        Melikgazi de her yer alış veriş merkezi ...

        Zabıta, Ulaşım, Kültür ile çevre koruma Müdürlüklerinde kullanılmak üzere satın alınan araçlar ile daha etkin ve seri hizmet verileceğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Kayserimizin % 50'sini hizmet veren Melikgazi Belediyesi olarak, Kayserili hemşerilerimize daha etkin, seri ve verimli hizmet sunabilmek için ihtiyaç duyuldukça yeni araçlar alınarak araç parkımızı genişletiyoruz. Melikgazi çarşıları ile adeta alış verişin merkezi gibi. Ticaret ve esnaf ağırlıklı bir ilçe olarak piyasada etkin ve seri hizmet sunmak zorundayız. Özellikle Zabıta müdürlüklerinde denetim ve hizmet takibi için kullanılmak üzere 4 ayrı müdürlük için 9 adet panelvan tip ile çift kabin pick-up araç satın alındı. 2018 yılının ilk araçları yine çevre temizlik vergileri ile alındı" dedi

        Denetleyen bir kurum olarak hizmetin aksamaması, takip edilmesi ve sürekliliğin sağlanabilmesi,hizmet artırılması için araçlar satın aldığını ifada eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, araç tanıtımı toplantısı ile bir bakıma toplanın vergilerin hesabını verdiklerini sözlerine ekledi.

        Melikgazi Belediyesi'nin geleneksel ikramı ile sonra eren araç tanıtımında vatandaşlar Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a teşekkür ettiler.

        (AÖ-Y)

        12.01.2018 15:57:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler