Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa esnafı Bahattin Akyüz'le devam

        (Fotoğraflı)

        Sadık Cangel

        MANİSA (İHA) - 2004 yılında kurulan ve yaklaşık 220 meslek dalını bünyesinde barındıran Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) 5. Olağan Genel Kurulu'nu Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. 3 dönemdir odada başkanlık yapan Bahattin Akyüz'ün tek aday olduğu genel kurulda Divan Başkanlığına ise MESOB Başkanı Hasan Geriter seçildi.

        Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 2004 yılında kurulduğunu belirten Başkan Akyüz, "2005 yılı seçimlerinden bu yana 5'inci olağan kongremiz. İnşallah esnaf, sanatkarımız için, odamız için hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Güzel bir atmosfer var. Yaptığımız bütün çalışmalar esnafımız için. Onlar bize tekrar bu görevi verirlerse 4'üncü dönem seçileceğiz. Bizim bin 500'e yakın üyemiz var. Tabii 6 ayı doldurmayanlar kanun gereği oy kullanamıyor. Bin 400'e yakın üyemiz oy kullanabiliyor. İnşallah tekrar başarılı oluruz diye düşünüyorum" dedi.

        Yeni dönemdeki projeleri ilgili de konuşan Başkan Akyüz, "Benim kağıda yazılı bir projem yok. Ben duran bir başkan değilim. Yarını hesaplayarak değil, anında projem oluşuyor. Biliyorsunuz bizim odamız karma meslek gruplarından oluşan bir oda. 220 civarında meslek dalı var. Emlakçıların sorunları var. Halı, kilim yıkamacılarla ilgili sıkıntılar var. Bu konuda Yunusemre Belediyesi ile TOKİ kanalıyla bir alternatif site oluşturmak için uğraş veriyoruz. Sıfır kaldırım işgaliyle ilgili de görüşmeler yapıyoruz. Biz esnaf, sanatkarımız için varız. Biz Manisa'yı, esnafımızı çok seviyoruz" ifadelerini kullandı.

        Bahattin Akyüz başkanlığındaki Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulunda Hüseyin Tavşanoğlu, Semra Kocabekirler, Saffet Mutlu, Murat Şorman, Hakan Uzun, Nazif Övgü ve Hilmi Özyılmaz yer aldı.

        (SC-Y)

        12.01.2018 16:00:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler