Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'dan TSO'ya taziye ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret ederek kısa süre önce vefat eden Yaşar Tetiker için taziye dileğinde bulundu.

        Karacan ve beraberindekileri karşılayan Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın, merhum Kdz. Ereğli Eski TSO Başkanı Yaşar Tetiker'e taziye amacıyla yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

        Tetiker'den övgü dolu sözlerle bahseden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Başkan Sertan Yalçın'a görevinde başarılar diledi. Karacan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Yaşar Abi iş bitiriciliğiyle, dostluğuyla, arkadaşlığıyla, abiliğiyle, girişkenliğiyle bize önderlik yaptı. Her zaman yanımızda durdu. Ben özellikle bu camiaya başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin. Zonguldak programımız çerçevesinde odamıza başsağlığı ziyaretine geldik, hem de sayın başkana hayırlı olsuna gelmiş olduk. Allah yolunu açık eylesin başkanlığında. Sertan Başkan için zor bir görev. Yaşar Abi'den aldığı bayrağı daha da ileri götürmesi gerekiyor. Karadeniz Ereğli'nin hak ettiği yere, ticaretiyle, sanayisiyle tüccarına sahip çıkması gerekiyor. Yaşar Abi'den aldığı feyizle ekip arkadaşlarıyla birlikte en iyi şekilde yerine getireceğine hiç şüphemiz yok. Yaşar Abi anlatılmakla, bir iki cümleyle bitirilmez. Yaşar Abiyle yaşamak gerekir, bu camiada hizmet etmek gerekir. 2014 büyükşehir belediye başkan adaylığım sürecinde de Yaşar Abi'nin gerçek bir abilik örneğini ondan gördüm. Çıktı geldi, Eskişehir'de ne kadar arkadaşı, dostu, hemşehrisi ve gençlik sürecinde ne kadar arkadaşı varsa tek tek gezdi. Gerçekten bu dostluğunu, abiliğini hiçbir zaman hakkını ödeyemeyiz. Bu dostluğunu unutmadık. Her zaman yurtdışı gezilerinde beraber olduk. Bakanlıklar programında Kdz. Ereğlisi'nin problemleriyle ilgili Rıfat Başkan'ı, kimi yakalarsa bu bölgenin sorunlarıyla ilgili her zaman mücadele etmiştir. O yüzden ben kendisine gani gani rahmet diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin. Sevenlerine sabırlar diliyorum, camiamıza, odamıza sabırlar diliyorum. Allah herkese de iyilikle anılmak nasip eylesin Yaşar Abi gibi. Kiminin arkasından anarlar, kimi de anılır. Yaşar Abi'nin iyilikle anılacağına ben yürekten inanıyorum. Ki bu da bunun göstergesidir. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak Yaşar Abi'ye ahde vefamız için, gösterdiğimiz dostluk için; onun bize gösterdiği abilik için bugün buradayız. Kendisine rahmet, camiasına da tekrar sabırlar diliyoruz."

        Yapılan ziyaret konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan'ın ziyaretinde kendisine AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, bazı belediye ve il genel meclisi üyeleri, parti yöneticileri ve TSO Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

        (VK-OA-Y)

        12.01.2018 18:45:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler