Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sigarayı bırakmayan isteyenlere özel testi kumbara

        - Sigarayı bırakmak isteyen önce ona uğruyor

        (Fotoğraflı)

        Özgür Dedeoluk

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Karacasu ilçesinde sigarayı bırakmak isteyen bir müşterisinin özel siparişi üzerine büyük ebatlarda kumbara yapmaya başlayan Muzaffer Sayal, dev kumbaraların sigarayı bırakmak için motivasyon sağladığını belirtti.

        Karacasulu bir müşterinin günlük sigara parasını atıp biriktirmek için sipariş verdiği dev kumbara ilçe sakinlerinin ardından çevre illere de örnek oldu. Balıkesir, İzmir, Denizli gibi çevre illerden sipariş almaya başladığını ifade eden Sayal, "İnsanlar günlük sigara parasını kumbaraya atıyor. Böylelikle hem sigarayı bırakmış oluyorlar hem de tasarruf yapıyorlar. Sigaraya verdikleri paranın ne kadar büyük olduğunu böylelikle fark den vatandaşlar sigarayı daha kolay bırakıyor" dedi.

        Kumbaraya ilginin artmakta olduğunu söyleyen Sayal, "Normalin 10 katı büyüklüğündeki bu kumbaralarda bir ev, araba parası biriktirilebilir. Para biriktirmenin yanında arkadaşlar arasında esprili bir rekabet konusu olacağı için sigarayı bırakmak isteyenlerin tercih edeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

        (MB-Y)

        13.01.2018 10:28:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler