Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Üzülmez'den Kartepe ilçe Milli Eğitim Müdürü'ne hayırlı olsun ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin üzülmez, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ferhat Dilek'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

        Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci'nin Milli Eğitim Bakanlığı müfettişi olması sonrasında bu göreve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ferhat Dilek atandı. Atamanın yapılmasının ardından Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyarette "Allah mahcup etmesin" diyerek hediyesini veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "İnşallah donanımlı, ülkesini, milletini seven nesiller yetişmesine vesile olacaksınız. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onların iyi yetişmeleri çok önemlidir. Gençlerimizin eğitiminde üzerimize düşen ne varsa her zaman yaptık yapmaya devam ediyoruz. Dertlenmemiz gerekiyor. Geleceğimiz için en önemli kurum Milli Eğitim'dir. Bütün kademelerde görev yapanlar çok önemlidir. 15 yıl öncesinden bu zamana kadar baktığımızda adına milli eğitim denilmiş ancak milli kelimesini bir kenara atmışlar böyle bir durum ortaya çıkmış" dedi.

        Eğitimlerde sistemsel değişiklikler olduğunu dile getiren Başkan Üzülmez, "Son 15 yılda Türkiye'de sağlık, turizm, sanayi, ticari alan olmak üzere bir çok alanda gelişmeler oldu. Eğitim alanında bu yaşanmadı gibi bir algı oluşturulmak istenmektedir. Eğitim alanında ki tahribat çok büyüktü. Diğer alanlarda ki tahribat fiziki veya paranın kaynağında kullanılmamasından kaynaklanan tahribattı. Sosyal ve sosyolojik tahribatları düzeltmek kolay olmuyor. Bu yönde değişiklikler yapılıyor. Milli ve manevi değerlerin ön plana çıktığı eğitimin olması çok önemlidir. Gençlerimizi doğru yetişmemesi durumunda gelecek Türkiye hepimiz için kaygı vericidir" açıklamasında bulundu.

        Daha sonra konuşan Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, "Topyekün dert edinmemiz gereken bir alandır. İşin esasında dertlenmek gerekiyor. Dertlendiğiniz zaman çare ararsınız. İnsan eğitimi kolay değildir. Bir çok alanda yatırımlar yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Eğitime de önemli yatırımlar yapıldı. Fiziki ihtiyaçlar giderilmektedir. Çocuklarımıza ayrı ve özel önem göstermeye çalışıyoruz. Çocuklar hepimizin çocuklarıdır. Derdi hepimizin taşıması gerekiyor. Kartepe Belediyemizden çok büyük destek görüyoruz. Eğitime yapılan yatırım boş yatırım değildir. Sizlerden ve ekibinizden Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

        (MK-İÇ)

        13.01.2018 10:30:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler