Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Tanrıkulu: Hedefimiz ilçe ekonomisine katkı sağlayacak kurslar açmak

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Tanrıkulu, Kadın Elbise Dikimi ve Basit Nakış İğne Teknikleri Kursları'nı ziyaret etti.

        İlçe ekonomisine katkı sağlayacak kurslara önem verdiklerini belirten Müdür Tanrıkulu, ''Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz geçtiğimiz yıl açtığı kurslarla birçok vatandaşımızı meslek sahibi yaptı. Özellikle bayanlara yönelik kurslarımız gerek ilçe merkezimizde gerekse köylerimizde tüm hızıyla devam ediyor. Amacımız aile ekonomisine doğrudan katkı yapabilecek alanlarda kurslara ağırlık vermek. Bu konuda gerekli gayreti gösteren Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Halil Akbulut ve personeline teşekkür ediyorum'' dedi. Müdür Tanrıkulu daha sonra kursiyerler tarafından üretilen elbiseleri inceledi.(YD-EFE)

        13.01.2018 10:45:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler