Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas güne kazalarla uyandı

        - Sivas'ta gece yağan yağmurun ardından oluşan buzlanma sabah saatlerinde çok sayıda trafik kazasının yaşanmasına neden oldu.

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Veysel Korkmaz

        SİVAS (İHA) - Sivas'ta gece yağan yağmurun ardından oluşan buzlanma sabah saatlerinde çok sayıda trafik kazasının yaşanmasına neden oldu.

        Sivas'ta geçtiğimiz gün başlayıp gece yarısına kadar etkili olan yağışlar bugün günün ilk saatlerinde buzlanmaya neden oldu. Hafta sonu olmasına rağmen, Açık Öğretim sınavları dolayısı ile çok sayıda aracın trafiğe çıkması onlarca kazayı beraberinde getirdi. Günün ilk saatlerinde aynı zaman dilimleri içerisinde şehrin çeşitli noktalarında bir çok kaza meydana geldi. Hafif yaralanmaların da yaşandığı kazalarda ciddi boyutlarda maddi hasar oluştu.

        (VK-GF-Y)

        13.01.2018 11:20:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler