Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Doğan, yağmur altında Gündoğdu'yu gezdi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başlattığı mahalle inceleme gezileri ne Gündoğdu Mahallesi'nde devam etti.

        İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan 2009 yılında başlattığı mahalle inceleme gezileri her türlü hava koşuluna rağmen aksatılmadan sürdürülüyor. Son olarak Gündoğdu Mahallesi'ni ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın yağmur altında gerçekleştirdiği inceleme gezisine Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Başkan Yardımcı Serkan Yeğnidemir, mahalle muhtarı Çetin Ersoy ve belediyenin teknik ekibi katıldı.

        Gündoğdu Mahallesinde gerçekleştirilen gezinin sonunda teknik ekibiyle bir değerlendirme toplantısı gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Biz, hizmetlerimizi makamdan değil vatandaşlarımızın arasından yürütüyoruz. Vatandaşımızın bize gelmesine, istekte bulunmasına gerek kalmadan biz vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Sorunları yerinde görüp, vatandaşlarımızın konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini dinlemek hizmetlerin hızlılığı ve verimliliği açısından oldukça yararlı oluyor. Gündoğdu Mahallemizde de tespitlerde bulunduk. Mahallemize yaptığımız çocuk parkları, spor sahası, okulumuza yaptığımız destekler, emekli evi, kadınlar için kurslar, çocuklar için etüt merkezi, mahalle konağı ve sağlık birimi projemizle mahallemize şehrimizin göz bebeği yerlerinden biri haline getirdik. Ayrıca cephanelik bölgesindeki gelişmeler de Gündoğdu mahallesine ayrı bir coşku ayrı bir gelişim kazandırdı. Biz, Gündoğdu halkımızın bize göstermiş olduğu inanca ve ilgiye teşekkür ediyoruz. Onların bu inancı bize güç veriyor" dedi.

        Daha sonra Gündoğdu Camii Kuran Kursunu ziyaret eden Başkan Doğan, çocukların dersine katılarak, onlarla sohbet etti.

        (MK-İÇ)

        13.01.2018 11:50:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler