Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kılıç'tan köy ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

        Başkan Kılıç, beraberindeki Malazgirt Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Muhsin Özkahraman ile Selçuklu Mahallesi Muhtarı Fehim Gün ile Aslankaya, Karakaya, Tatlıca ve Yeni köylerini ziyaret etti. Malazgirt'teki tüm köyleri gezeceğini ifade eden Tahsin Kılıç, "Bahar ayları gelmeden tüm köylerimizi ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Genel Başkanımız Şemsi Bayraktar'ın talimatları doğrultusunda köylerimizi ziyaret ediyoruz. İlçemiz kırsalında çiftçilik ve hayvancılık durumunu değerlendirmek amacıyla başlattığımız köy gezilerimizin bugünkü durakları Aslankaya, Karakaya, Tatlıca ve Yeni köy oldu. Köylerimizin nüfus, çiftçilik, besicilik ve yaşam imkanları gibi durumlarını değerlendirdik. Devletimizin çiftçilerimize uyguladığı programlar ve projeler konusunda sağlanılan imkanların değerlendirilmesi hususunda bilgiler sunduk. Köylerimizde çiftçilik yapan vatandaşlarımız mazot ve gübre desteklerinin artırılmasını istiyorlar. Hangi köye gitsek, hangi çiftçiyle konuşsak hep bize mazot fiyatlarının yüksekliğinden bahsediyorlar. Mazot gerçekten çok pahalı, özelikle yetkililerden istediğimiz, mazot fiyatlarını çiftçilerimize yüzde 50 indirimli verilmesidir" diye konuştu.

        (VE-MSA-Y)

        14.01.2018 09:29:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler