Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ardahan Belediyesi ekipleri kar ve buz temizliğini sürdürüyor

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Ufuk Işık

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve şehirde günlük yaşamın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Belediye ekipleri yoğun kar yağışından vatandaşların olumsuz şekilde etkilenmemesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

        Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, tüm şehirde etkili olan kar yağışına karşı ana arterleri tuzlama ve kar küreme çalışmaları yapılırken, yayaların kullandığı kaldırımlarda ekipler tarafından küreklerle temizleniyor.

        İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de şehir merkezindeki cadde, sokak ve kaldırımlarda yürüyen vatandaşlar ve işyeri sahiplerine tehlike oluşturmaması için yüksek binaların çatılarındaki buz saçakları kırdı.

        (UI-AA-Y)

        14.01.2018 10:34:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler