Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Aydın, Kastamonu'daki Kış Gençlik Kampı'nı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, eğitim programı Simurg'un düzenlediği ve Kastamonu'nun Yolkonak beldesinde devam eden Kış Gençlik Kampı'nı ziyaret etti.

        Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, 5-25 yaş arası yaygın eğitim programı Simurg Kış Gençlik Kampı'nı ziyaret etti. Kamptaki öğrenciler ile sohbet eden ve etkinlikleri gözlemleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, kamptan memnun olduğunu belirtti.

        "Gençlerimize yönelik etkinliklerimiz artarak devam edecek"

        "Gençlerimize yönelik etkinliklerimiz artarak devam edecek" diyen Başkan Remzi Aydın, gençlerin etkinliklerden memnun olmasının kendisini de mutlu ettiğini belirtti.

        Kamptaki öğrenciler ile birlikte golf oynayan Başkan Remzi Aydın, daha sonrasında ormanda kısa bir yürüyüş gerçekleştirdi. Paintball oynayan gençler ile bir süre sohbet eden Başkan Aydın, paintball silahı ile birkaç atış gerçekleştirdi. Kapalı alanda masa tenisi oynayan gençler ile de bir süre masa tenisi oynayan Başkan Remzi Aydın, daha sonrasında tesisi gezdi.

        Kastamonu'nun Yolkonak beldesinde süren Simurg Kış Gençlik Kampı, 15 Ocak Pazartesi günü son bulacak.

        (HK-ÖZ-Y)

        14.01.2018 11:37:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler